Energiebrigade voor advies en energiebesparende producten

De Energiebrigade is een team van enthousiaste collega’s die u graag helpen met het verduurzamen van uw koopwoning. De collega’s van de Energiebrigade komen bij u thuis langs om samen met u te kijken hoe u uw woning kunt verduurzamen. Tijdens het bezoek geven ze u praktisch advies. Verder installeren de klussers direct enkele kleine energiebesparende producten. Denk hierbij aan radiatorfolie, een waterbesparende douchekop en tochtstrips. De producten en het installeren zijn gratis. Deze kleine energiebesparende producten hebben geen invloed op uw WOZ-waarde of toeslagen.

Advies bij grotere isolatiemaatregelen

Misschien denkt u ook na om grotere isolatiemaatregelen te nemen in uw woning. Denk hierbij aan de isolatie van uw spouwmuur, dak of vloer. Of bijvoorbeeld het vervangen van glas. We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft hoe u dit het beste kunt doen. En of er wellicht subsidies of andere mogelijkheden zijn op het gebied van financiering. De Energiebrigade denkt graag met u mee over deze grotere maatregelen. Ze kunnen u onder meer advies geven over diverse subsidies of collectieve inkoopregelingen die misschien interessant voor u zijn.

Neem contact op met de Energiebrigade

Wilt u meer weten in hoeverre de Energiebrigade u kan helpen? Of wilt u graag een afspraak maken zodat een collega van de Energiebrigade bij u langskomt? Neem dan contact met ons op. U kunt op de volgende manieren contact opnemen met de Energiebrigade:
1. Stuur een e-mail naar joren.vander.sande@beesel.nl.
2. Bel 06 27 74 38 67. U kunt ook een bericht via WhatsApp sturen naar dit telefoonnummer.
3. Bezoek het Groene Loket aan het Raadhuisplein 1A in Reuver (rechts van het gemeentehuis). Het Groene Loket is op maandag, woensdag en vrijdag open van 10.00 tot 12.00 uur. Kijk hier voor meer informatie over het Groene Loket.

Belangrijk:

De Energiebrigade is er speciaal voor inwoners met een koopwoning met energielabel D, E, F of G. Heeft u een koopwoning met energielabel D, E, F of G? Dan kunt u gratis gebruikmaken van de hulp van de Energiebrigade.

Illustratie van verduurzamen woning