We helpen u graag op weg, zodat u straks precies weet wat u kunt doen om te verduurzamen. En zodat u weet welke subsidies en regelingen er zijn om u daarbij te helpen. Op maandag, woensdag en vrijdag staan we van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar! Het Groene Loket zit aan de rechterkant naast de ingang van het gemeentehuis (in het voormalige VVV-kantoor).

Wat is het Groene Loket?

In het Groene Loket staan medewerkers van Team Duurzaamheid van de gemeente Beesel voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Misschien gaat u aan de slag om uw huis te isoleren of te voorzien van een nieuw dak. Of u wilt misschien zonnepanelen of een warmtepomp aanschaffen.

Op internet is hier veel informatie over te vinden. Soms iets te veel en raakt u het overzicht kwijt. Want hoe zit het precies in uw situatie? Daar zijn de medewerkers van het Groene Loket voor om u verder te helpen. De medewerkers hebben zelf de nodige ervaring in het nemen van duurzame maatregelen. Ze denken dan ook graag met u mee!
Heeft u zelf goede tips hoe u energie bespaart of andere duurzame maatregelen? Geef het dan door aan het Groene Loket. Uw tips kunnen we in de gemeente delen. Zo helpt u inwoners verder.

Betrouwbare informatie online

Wilt u toch liever online informatie opzoeken over het verduurzamen van uw woning? Maar weet u niet waar betrouwbare en overzichtelijke informatie is te vinden? Ga dan eens hier naar het Duurzaam Bouwloket Beesel via deze website. (Deze link gaat naar een andere website)
Hier staat alle informatie over de vele duurzame maatregelen die u kunt nemen, welke subsidies er zijn en hoe u die aanvraagt.

Kom eens langs in het Groene Loket!

Het Groene Loket is open op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. U kunt de medewerkers van het Groene Loket ook bellen. Bel tijdens kantoortijden 077 – 474 92 92. Of stel uw vraag digitaal door dit contactformulier in te vullen.

Medewerker bij de deur van het Groene Loket