Vanaf zaterdag 8 juni 2024 afval tegen betaling inleveren bij het milieupark

donderdag 6 juni 2024

De afgelopen tijd heeft u mogelijk niet hoeven te betalen bij het inleveren van uw afval bij het milieupark. Vanaf zaterdag 8 juni 2024 kunt u het afval weer tegen betaling inleveren bij het milieupark. Het afval waar u voor moet betalen kunt u op woensdag van 15.00 tot 17.30 uur inleveren en op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Gratis afvalsoorten

U hoeft niet voor al het afval te betalen. Op het milieupark kunt u verschillende afvalstromen gratis afgeven, bijvoorbeeld gasflessen en tuinmeubilair. Kijk hier op onze website welke afvalsoorten u allemaal gratis kunt inleveren op het milieupark. (Deze link gaat naar een andere website) En voor welke afvalsoorten u moet betalen. Op die webpagina ziet u ook wanneer het milieupark is geopend.