AanZET voor e-trucks

AanZET is een subsidie op de meerkosten bij de aanschaf of financial-lease van een e-truck. De subsidie is aan te vragen tot en met vrijdag 24 mei 2024. Kijk hier op deze externe website voor meer informatie over de AanZET subsidie. (Deze link gaat naar een andere website)

Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's

Wilt u een nieuwe uitstootvrije bestelauto kopen of financial-leasen? Vraag subsidie aan uit de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA). Kijk hier op deze externe website voor meer informatie over deze subsidieregeling voor emissieloze bedrijfsauto's en wanneer u deze subsidie kunt aanvragen. (Deze link gaat naar een andere website)

Subsidieregeling Schoon en Emissieloos Bouwmaterieel

Voor het kopen of leasen van nieuwe emissieloze bouwmachines kunnen bouwbedrijven subsidie aanvragen. Dit kan met de Subsidieregeling Schoon en Emissieloos Bouwmaterieel (SSEB). Kijk hier op deze externe website voor meer informatie over deze subsidieregeling voor bouwmaterieel. (Deze link gaat naar een andere website)

Vervoer via water of spoor

Kiest u ervoor om goederen via de binnenvaart of het spoor te gaan vervoeren, in plaats van over de weg? Dan kunt u een modalshiftsubsidie aanvragen. Kijk hier op deze externe website voor meer informatie over deze subsidieregeling voor goederenvervoer via water of spoor. (Deze link gaat naar een andere website)

Milieu-investeringsaftrek voor milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen

De Milieu-investeringsaftrek (MIA) is geen subsidie maar een financieel voordeel. Als u fiscaal voordelig wilt investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen (zoals e-trucks), kunt u gebruikmaken van deze Milieu-investeringsaftrek. U kunt deze Milieu-investeringsaftrek het hele kalenderjaar aanvragen. Kijk hier op deze externe website voor meer informatie over deze Milieu-investeringsaftrek. (Deze link gaat naar een andere website)

Gratis advies op maat

Wilt u meer weten over de subsidies in dit overzicht? En bent u op zoek naar advies in hoeverre deze subsidies voor u interessant zijn? Neem contact op met de logistiek makelaars van Trendsportal. Zij adviseren u ook graag hoe u het logistieke proces van uw organisatie slimmer en duurzamer inricht. Hun advies is gratis en op maat. Kijk hier op deze externe website hoe u in contact komt met een logistiek makelaar van Trendsportal. (Deze link gaat naar een andere website)