Gewoon Samen Energie Besparen

dinsdag 30 juni 2020

Deze week valt bij alle eigenaren van een koopwoning in gemeente Beesel een brief op de mat. Hierin vindt u informatie over acties op het gebied van energie besparen. Wilt u graag uw huis verduurzamen, maar weet u niet waar te beginnen? Dan kunt u een energiescan van uw woning laten uitvoeren. Ook kunt u meedoen met een collectieve inkoopactie van onder andere zonnepanelen, vloerisolatie, gevelisolatie en glas of een voucher inleveren bij de grotere bouwmarkt voor kleine duurzame maatregelen in huis.

Gemeente Beesel heeft geld van het Rijk gekregen om eigenaren van een koopwoning te ondersteunen in het nemen maatregelen die energie besparen. Hiermee kunnen we als gemeente zo’n duizend bewoners helpen om hun woning energiezuiniger te maken en om daarmee energielasten te verlagen. Helaas is de regeling op dit moment nog niet beschikbaar voor mensen met een huurwoning. Dit zijn de regels vanuit het Rijk.

Wilt u meer informatie? Neem dan eens een kijkje op duurzaam.beesel.nl onder de knop energiescan. Vragen? Stuur een mail naar duurzaam@beesel.nl.


#GewoonSamenDuurzaam #GewoonSamenEnergieBesparen