#GewoonSamen energie besparen! En winactie!

vrijdag 22 januari 2021

5 februari is het Warmetruiendag! Op deze dag staan we actief stil bij ons eigen energieverbruik en wat we zelf kunnen bijdragen aan een duurzamere wereld.

Zet op 5 februari je thermostaat één graadje lager, trek je favoriete warme trui aan en bespaar energie. Want wist je dat we met één graad lager maar liefst 6% CO2 en 6% energie besparen? En als we dit allemaal samen doen, we op één dag het jaarverbruik van drie Waddeneilanden kunnen besparen? Kortom: samen hebben we impact, en dát is waar de gemeente Beesel samen met jou in het kader van Warmetruiendag voor gaat!

Doe mee en WIN!

Samen meedoen maakt het nóg leuker! Stuur de leukste, grappigste foto van jezelf, je huisdier of een familielid in je favoriete warme trui op naar communicatie@beesel.nl en maak kans op een unieke gemeente Beesel trui! Want #GewoonSamen besparen we energie.