Gemeente Beesel en Nester trekken samen op

maandag 25 juli 2022

Woningcorporatie Nester werkt in Reuver aan de verduurzaming van huurwoningen. Dit gebeurt buurt per buurt. Vaak zijn door de jaren heen diverse huurwoningen in de buurt verkocht. Om ervoor te zorgen dat ook deze huiseigenaren de voordelen van een duurzaam huis krijgen, slaan gemeente Beesel en Nester de handen in elkaar.

Wat gaan we doen?

  • De gemeente Beesel gaat in samenwerking met Nester en de RES Noord- en Midden Limburg menskracht en middelen vrijmaken om de huizeneigenaren in deze buurten mee te nemen en te ontzorgen in het hele verduurzamingsproces.
  • Er volgen keukentafelgesprekken met alle huizeneigenaars in deze buurten.
  • Gemeente Beesel stelt een onafhankelijke projectleider aan die toegankelijk is tijdens het gehele proces. De projectleider geeft bouwtechnisch advies maar helpt ook bij de financiering (subsidies, leningen).

Vanaf wanneer?
Het poject gaat starten vanaf september 2022.

Vragen?
Neem contact op via duurzaam@beesel.nl