Gemeente Beesel opent loket voor vragen over duurzaamheid

dinsdag 22 november 2022

Aanstaande vrijdag 25 november opent wethouder Marcel Roelofs om 13:00 uur het Groene Loket aan het Raadhuisplein in Reuver. In het loket kunnen inwoners terecht met al hun vragen rondom energie besparen, vergroenen en hergebruiken.

Het loket bevindt zich in het voormalige VVV-kantoor en zal op maandag (10:00-12:00 uur), woensdag (10:00-12:00 uur) en vrijdag (13:00 – 15:00 uur) geopend zijn. Inwoners kunnen zonder afspraak binnenlopen en krijgen advies over het verduurzamen van hun woning en welke subsidies en organisaties hierbij een helpende hand kunnen bieden.

Energie en geld besparen
Medewerkers van de gemeente Beesel bemannen het loket tijdens de openingstijden en beantwoorden vragen van inwoners. Dit doen zij onder andere met behulp van een praatplaat waarin alle maatregelen staan beschreven om energie en dus geld te besparen: een onderwerp dat voor veel inwoners belangrijk is nu de energieprijzen stijgen en de koude maanden aan zijn gebroken.

Opening Groene Loket voor alle inwoners
Iedereen is van harte uitgenodigd voor de opening van het Groene Loket. De opening is om 13:00 uur en er is koffie, thee en iets lekkers aanwezig. Aan de eerste paar bezoekers zal een tasje met energiebesparende maatregelen worden overhandigd.

Hulp buiten de openingstijden
Kun je niet binnen de openingstijden langskomen, maar heb je wel vragen over het verduurzamen van je woning? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Op onze website www.duurzaam.beesel.nl is ook te vinden wat u allemaal kunt doen om uw huis te verduurzamen.

Samen met onze inwoners gaan we voor een duurzamer Beesel. Zodat onze gemeente een fijne plek blijft om te wonen, nu en in de toekomst #gewoonsamenduurzaam.