Volgende plantdag Voedselbos Beesel op 22 februari

donderdag 26 januari 2023

Op woensdag 22 februari gaan we weer aan de slag in Voedselbos Beesel! We planten dan een paar honderd fruitbomen en -struiken aan. Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen of een handje mee te helpen. We verzamelen om 09:30 uur in het Voedselbos aan de Beeselseweg.

Wat kun je verwachten?
Tot ongeveer 15:00 uur steken we de handen uit de mouwen in het Voedselbos: plantgaten graven, de struikjes aanplanten en een laagje bladeren/houtsnippers toevoegen. Dat doen we onder deskundige begeleiding van Food Forest Factory. Materialen, zoals handschoenen, scheppen en kruiwagens worden door de organisatie geregeld en ook voor een lunch, koffie en thee wordt gezorgd.  Natuurlijk mag je ook je eigen handschoenen meenemen. En we raden aan om laarzen of stevige schoenen aan te doen.

Meer info of aanmelden
Wil je meer info over de plant-dag of je aanmelden om mee te helpen? Dat kan! Stuur een mailtje naar Chantal.Beerens@beesel.nl of neem contact op via 077-4749292.

Op de website www.voedselbosbeesel.nl vind je ook meer info over de plant-dag. We zien je graag de 22ste!

Voedselbos Beesel wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Limburg en Gemeente Beesel.