Kent u het Groene Loket al?

donderdag 29 februari 2024

Wilt u energie en geld besparen maar weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Wilt u uw tuin vergroenen of waterklaar maken maar weet u niet waar u moet beginnen? Bent u op zoek naar tips om spullen te hergebruiken? Kom dan eens naar het Groene Loket! Daar helpen we u graag met al deze vragen.

Waar zit het Groene Loket?

Het Groene Loket zit aan de rechterkant naast de ingang van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein. Het loket zit in het voormalige VVV-kantoor. Het Groene Loket is open op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Wat is het Groene Loket?

In het Groene Loket staan medewerkers van Team Duurzaamheid van de gemeente Beesel voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. De medewerkers hebben zelf de nodige ervaring in het nemen van duurzame maatregelen. Ze denken graag met u mee!

Voor wie is het Groene Loket?

Het Groene Loket is er voor iedereen die energie wilt besparen, geld wilt besparen, zijn of haar tuin wilt vergroenen of op een andere manier bewuster wilt leven om een betere wereld achter te laten voor toekomstige generaties. Op internet is ontzettend veel informatie te vinden over duurzaamheid. Soms zelfs te veel informatie. Dit zorgt ervoor dat u het overzicht kwijtraakt. En welke informatie is betrouwbaar? Wat is van toepassing op uw situatie? Daar zijn de medewerkers van het Groene Loket voor. Zij denken graag met u mee om u verder op weg te helpen.

Kom eens langs in het Groene Loket!

Het Groene Loket is open op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. U kunt de medewerkers van het Groene Loket ook bellen. Bel tijdens kantoortijden 077 – 474 92 92.

U bent van harte welkom!

Kijk hier op onze website over duurzaamheid voor meer informatie over het Groene Loket.

Medewerker bij de deur van het Groene Loket