Repair Café vrijdag 19 juli 2024 op weekmarkt in Reuver

woensdag 19 juni 2024

Heeft u spullen die kapot zijn en kunt u het zelf niet maken? Misschien kan het Repair Café u helpen!

Bij het Repair Café staan hulpvaardige, vrijwillige reparateurs klaar om u te helpen bij alle mogelijke reparaties. U neemt zelf kapotte spullen van thuis mee. De reparateurs in het Repair Café weten bijna altijd raad. Zo helpt het Repair Café mee aan een circulaire economie.

Het Repair Café zit in de Bibliotheek Maas en Peel. Iedere tweede zaterdag van de maand kunt u bij de bibliotheek terecht bij het Repair Café. Kijk hier op de website van de bibliotheek voor meer informatie over het Repair Café. (Deze link gaat naar een andere website)

Repair Café staat vrijdag 19 juli 2024 op weekmarkt in Reuver

Op vrijdag 19 juli 2024 staat het Repair Café op de weekmarkt in Reuver. Op die dag kunt u op de markt langskomen met kapotte spullen. Denk hierbij onder meer aan speelgoed, (kleine) meubels, elektrische apparaten, kleding, knuffels en fietsen.

Logo van Repair Café in Reuver