Beesel Vergroent! Waar wilt u een (fruit)boom of rustplek in uw buurt?

dinsdag 13 augustus 2024

Waar in uw buurt kan volgens u nog een boom worden geplaatst? Of waar kan een ideale rustplek komen? Met de actie “Beesel Vergroent!” kunt u hierover meedenken. Wat de actie inhoudt en hoe u meedoet leest u hieronder.

Denk mee voor de plek voor een boom!

Met de actie “Beesel Vergroent!” vragen wij u mee te denken voor de plek voor een (fruit)boom. We zoeken vooral plekken waar nu nog geen of weinig bomen staan. Op deze plekken is het in de warme zomermaanden vaak extra warm. Door het plaatsen van een boom maken we de plek koeler. Ook willen we meer fruitbomen in onze gemeente plaatsen. Fruit is gezond en moet voor iedereen toegankelijk zijn. Met uw hulp krijgen we dat samen voor elkaar!

Weet u de ideale plek rustplek?

Als u een wandeling door het dorp maakt of even naar de winkel moet, dan is het fijn als u onderweg kunt rusten op een koele plek. In de zomermaanden is de schaduw van een mooie boom dan ideaal. Weet u een ideale rustplek waar nu nog geen boom en/of bankje staat? Geef de plek dan aan ons door! We kijken welke plekken het meest geschikt zijn voor het plaatsen van een bankje of een boom.

Laat het ons weten!

Weet u een mooie plek voor een (fruit)boom? Of de perfecte rustplek voor een bankje? Laat het ons weten! Stuur een e-mail met de plek en uw motivatie naar Chantal.Beerens@beesel.nl. Bellen mag ook via de klantenbalie op 077 – 474 92 92.

Appelboom